Preview Mode Links will not work in preview mode

I am Groots Podcast

May 24, 2019

Gisteren en vanochtend voelde ik me helemaal niet fijn. Ik had geen energie, geen inspiratie en alles voelde zwaar en moeilijk. Tijdens het ontbijt kreeg ik een ingeving; de muziek opzetten van Fia. Ik luisterde naar haar liedje Shedding Skins en dat waren precies de woorden die ik nodig had:

The moment I stop running...


May 18, 2019

Tijdens het kijken naar het Eurovisie Songfestival kreeg ik een mooi inzicht. Er was een geweldige band als afsluiter van de halve finales, waarin een jongen enorm aan het genieten was van zijn eigen optreden. Hij was volop aan het meezingen, dansen en ik heb zo van hem genoten.

Door naar hem en de band te kijken...


May 16, 2019

Veel ondernemers leiden zichzelf constant af van het uitdragen van hun missie. Ze vullen hun to-do-lijst met randzaken en andere bullsh*t, waardoor ze geen enkele tijd meer overhouden om datgene te doen wat ze het allerliefste doen. Herken je dit probleem? In deze episode deel ik een aantal praktische tips met je zodat...


May 10, 2019

In deze episode deel ik met je welke verbazingwekkende dingen ik over mijzelf en mijn geldblokkades leerde tijdens een coaching dag. Met behulp van mijn coach en de mededeelnemers, ontdekte ik dat er nog een stuk van mij was dat ik niet geïntegreerd heb en nog steeds niet durf te omarmen. 

Nu ik besloten heb om...


May 2, 2019

Terwijl ik heerlijk in stilte aan het wandelen was, reflecteerde ik op een aantal gesprekken die ik met ondernemers heb gehad de afgelopen tijd. Vaak vraag ik hen: waar wil je naartoe, wat is voor jou de ideale situatie? Ook al weten ze vaak heel goed wat ze willen, weten ze niet goed hoe ze daar precies willen komen....