Preview Mode Links will not work in preview mode

I am Groots Podcast

May 26, 2020

Één van de meest gestelde vragen is; hoe kan ik ook zoveel volgers krijgen op instagram? En in deze aflevering geef ik 5 waardevolle tips waarmee jij ook NU kunt beginnen met het opbouwen van een relevante following.

Meer weten over de Summer School Zichtbaar Worden, waar we ook aan de slag gaan met het opbouwen van...


May 18, 2020

Onze drijfveren bepalen ons koopgedrag. Dus wat we belangrijk vinden, daar geven we ons geld aan uit. Vrij logisch toch? 
Precies daarom is het zo belangrijk om te snappen wat de belangrijkste drijfveren van jouw ideale klant zijn.

Er zijn 7 verschillende drijfveren, die voor elk individu anders zijn in de volgorde van...


May 15, 2020

Ik krijg deze vraag heel vaak, en werk daar ook met een aantal van mijn klanten aan; hoe kun je beginnen met (meer) zichtbaar zijn? Wat moet je vertellen? Wat is slim om te doen? Hoe neem je mensen mee en kun je mensen aan je binden?

In deze podcast deel ik hoe je kunt starten met jezelf zichtbaar maken en hoe je...


May 11, 2020

Veel ondernemers vinden verkopen best nog wel lastig. Het voelt alsof je heel graag iets van die ander wilt, en je maakt je soms best afhankelijk van die andere persoon. Want als hij 'ja!' zegt, ben jij weer oké en heb je weer omzet gemaakt.

In deze aflevering deel ik met je hoe ik mijn mindset rondom sales compleet...


May 4, 2020

Je hoort vaak van die mooie succesverhalen. "Ik ging ondernemen en binnen een jaar ..." Bij mij ging dat absoluut niet zo. Enthousiast en met een mooi idee ben ik in 2016 begonnen met ondernemen, maar het ondernemerschap heb ik de afgelopen jaren mogen leren (and still going). Hoe ik begon met ondernemen, waarom en hoe...