Preview Mode Links will not work in preview mode

I am Groots Podcast

May 31, 2022

De kracht van opvolgen. Of in veel gevallen; het gebrek aan opvolging dat je veel klanten kost. Want meer klanten krijgen zonder hoge marketingkosten is een kwestie van je relaties en lijntjes beter opvolgen.

Doe jij dit al goed? Of laat je ook veel klanten lopen?
Stuur me een dm op instagram hoe dat bij jou zit, vind...


May 23, 2022

Een paar weken geleden kreeg ik de vraag; Ik ben al een paar keer van ideale klant gewisseld. Hoe ga ik daarmee om? En hoe doe ik dat goed?

Dat deel ik met je in deze podcast!

Heb je nog vragen of wil je iets kwijt over deze aflevering? Stuur me gerust een dm op instagram: https://www.instagram.com/ciska_iamgroots/ Vind...


May 17, 2022

In deze aflevering ga ik in gesprek met Corona Meerman, onderneemster met 2 bedrijven. Ze heeft een coachingbedrijf en daarnaast importeert ze rauwe cacao uit Bali met Cacamo Cacao.

Ik vraag haar in deze aflevering hoe ze haar bedrijf succesvol heeft kunnen opstarten naast haar baan als manager en hoe ze nu haar...


May 16, 2022

Vandaag deel ik graag met je over een persoonlijk proces dat ik de afgelopen weken doorging en een beslissing die ik nam - namelijk terugkomen op een beslissing die ik eerder nam. Ik vertel in deze aflevering graag meer over mijn proces en hoe ook jij altijd kunt besluiten om (weer) anders te doen.

Wil je meer klanten...


May 9, 2022

1 van de meest gestelde vragen van veel ondernemers is; hoe word ik zichtbaar onder de juiste mensen? Hoe trek ik mensen aan van buiten mijn eigen netwerk?

In deze aflevering deel ik met je hoe je zowel betaald als gratis je bereik kunt vergroten en dus bij nieuwe mensen onder de aandacht kunt komen.

Wil je meer klanten...