Preview Mode Links will not work in preview mode

I am Groots Podcast

Aug 29, 2022

Voor deze podcast ga ik in gesprek met Ellen Huizenga, oprichtster van Nederlands' grootste business community Business Babes NL. 

Ze deelt in ons gesprek hoe Business Babes NL is ontstaan, waarom het zo'n succes is geworden, het wel of niet toepassen van een verdienmodel op je community en haar kennis en geheimen...


Aug 22, 2022

Deze week spreek ik met Myrthe Wortman, wellicht je wel bekend als onderdeel van mijn team. Ik mag al jaren met Myrthe werken en zij ondersteunt mij met de content, contentplannen en strategieën en alles wat verder nog met communicatie te maken heeft.

Myrthe heeft ook haar eigen podcast, Bloot de podcast, waarin zij...


Aug 17, 2022

Er gebeurde weer zo iets leuks vandaag - ik had een twijfel over het experiment waar ik mee bezig ben en waar binnenkort de deuren voor open gaan, en ik vroeg om een antwoord aan het universum. Binnen een uur kreeg ik dat;).

Klaar voor het experiment van je leven?
Ben jij klaar om alles los te laten in wat je denkt dat...


Aug 15, 2022

In deze aflevering spreek ik met merkenbouwer Jorg Ruis. Hij heeft jaren ervaring in de marketing bij verschillende techbedrijven en start-ups, en is in 2016 voor zichzelf begonnen. Hij was jaren in loondienst de tweede man, en wilde eens de #1 zijn in zijn eigen bedrijf.

Nu, na het verkopen van zijn eerste bedrijf...


Aug 10, 2022

Ik ben zelf de afgelopen weken vol in Human Design gedoken en het experiment aangegaan; wat gebeurt er als ik mijn design volg en mijn strategie toepas als Emtionele Generator 2/4?

In deze aflevering deel ik wat er gebeurde de afgelopen weken en hoe ik mijn geweldige live dag van 1 september met zo weinig...