Preview Mode Links will not work in preview mode

I am Groots Podcast

Nov 30, 2022

9 van de 10x wanneer we iets doen of proberen, trekken we veel te snel conclusies. Of beginnen we met iets, maar haken dan net zo snel weer af. Omdat het even niet uit komt. Omdat er iets anders tussendoor komt. Omdat het misschien wel iets van je vraagt om door te zetten.

Maar we stoppen veel te snel. En zijn te snel...


Nov 29, 2022

Afgelopen week heb ik een knotsgekke, heerlijke Black Friday/Feestweek georganiseerd met elke dag een special offer. In deze aflevering deel ik wat ik ervan heb geleerd, wat het me voor interessante inzichten heeft gegeven en hoe ik het heb aangepakt.

Wil je vanaf a.s. maandag meedoen aan de gratis Human...


Nov 28, 2022

In deze aflevering spreek ik met business coach Willemien van der Veen van Wil + the people. Ze heeft een achtergrond in de start-up wereld en werkte daarna bij Google, voor ze voor zichzelf begon.

Nu helpt ze creatieve ondernemers met het ontwikkelen van een goed product en dit op hun eigen wijze in de markt zetten.

Ik...


Nov 25, 2022

De blinde vlek van een 2-profiel... 

Wil je meer leren over jouw Human Design chart en wat dit betekent voor jou en je business?
Doe vanaf aanstaande maandag dan mee met de gratis 4-daagse Human Design in Business & Marketing. Aanmelden kan hier: https://iamgroots.com/4-daagse 

En vergeet niet om nog t/m zondag 27...


Nov 24, 2022

LIVE DAG HUMAN DESIGN IN BUSINESS - 19 januari
Ja, super leuk dat je een Splenic Manifestor 1/3 bent. Of een Emotional Generator 4/6. Maar dan?

Je hoort anderen die énorme groei hebben doorgemaakt sinds ze hun Human Design hebben ontdekt, maar HOE doe je er nu je voordeel mee? Hoe pas je alles nu toe in je bedrijf? En...