Preview Mode Links will not work in preview mode

I am Groots Podcast

Jan 31, 2023

Ik zat al een paar weken 'vast' in mijn aanbod. Er zat iets te broeien, maar ik wist nog niet helemaal wat het moest worden. Het was er nog niet helemaal, maar ik kon voelen dat het eraan zat te komen. Maar... ik hield mezelf voor de gek. Het was er allang, alleen durfde ik dat niet aan mezelf toe te geven.

Met deze ene...


Jan 30, 2023

We zijn vaak geneigd te denken dat voor grote veranderingen er altijd grote acties nodig zijn. Dat alleen bold moves zorgen voor een totaal andere uitkomst. Maar soms zit het ook in de kleine, dagelijkse dingen die je consistent doet.


Jan 26, 2023

Een afspraak met een ander is meestal minder snel gebroken dan een afspraak met onszelf. Maar gek is dat eigenlijk; wanneer je weet dat jij zelf de grootste succesfactor in je bedrijf bent, dan zouden de afspraken met jezelf toch heilig moeten zijn?

Een business bouwen helemaal op jouw manier?
Wil je meer ontdekken over...


Jan 25, 2023

De aflevering van gisteren, #149, heeft nogal wat losgemaakt. Zo had ik een bijzonder eerlijk en open gesprek met iemand dichtbij mij, die erachter kwam dat ze bepaalde dingen niet gelooft over ondernemen, klanten krijgen en omzet maken...

Dan heb je wat te doen. Of je trekt de stekker eruit, of je gaat met jezelf en...


Jan 24, 2023

De vraag die je jezelf mag stellen, is niet: Ben ik er klaar voor?
Maar: Ben ik er klaar MEE? Pas dan is de drijfveer groot genoeg om echt verandering te bewerkstelligen...

Een business bouwen helemaal op jouw manier?
Wil je meer ontdekken over wie jij bent aan de hand van hoe jouw Human Design chart eruitziet en wat...